به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی سپاه، سید جعفر حسینی، فرمانده سپاه ناحیه املش اظهار کرد:192 دانش آموز بسیجی پسر از مدارس شهید بهشتی، شهید رجایی، شهدای لطیفی، مرحوم طالب پور املش و شبانه روزی امام جعفر صادق(ع) رانکوه پس از 4 روز بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس به املش برگشتند.
وی مکان های مورد بازدید دانش آموزان املشی را یادمان شهدای هویزه، اروند رود و شلمچه عنوان کرد و گفت: نسل جدید تشنه معرفت پاک و اصیل جبهه و جنگ و دلاورمردی انسانهایی است که از تمام علایق دنیا بریدند و برای حفظ نظام و ارزشهای اسلامی از خودگذشتگی را به حد اعلاء رساندند.
فرمانده سپاه ناحیه املش خاطرنشان کرد:ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و آشنايی آحاد جامعه به ويژه نسل جوان با آرمانها و ارزشهای انقلاب و اسلام از دستاوردهای ارزنده سفر به مناطق عملياتی جنوب است.